Tavan prăbuşit într-o şcoală, în timpul pauzei. „Părinți, luați atitudine!”

Foto: Mediafax

Tavanul Şcolii Gimnaziale Câlnic, din judeţul Gorj, s-a prăbuşit în timpul unor lucrări de reparaţii la acoperişul clădirii. Potrivit Mediafax, elevii se aflau în pauză în momentul producerii incidentului, astfel nimeni nu a fost rănit.

Situaţia a fost semnalată într-o postare pe Facebook de către un bărbat din localitate, care a cerut să fie luate măsuri.

„O bucată mare de tavan s-a desprins, în urma lucrărilor de înlocuire a tablei de pe şcoală, cu toate că nu era necesară o astfel de intervenţie, după cum afirmă mulţi părinţi şi copii ce încă mai învaţă la acea şcoală! Nu sunt victime, copiii erau în pauză. Sacrificaţi siguranţa copiilor voştri, pentru nişte oameni care nu dau doi bani pe noi! Părinţi, luaţi atitudine!”, a scris Marius Daniel Pupăzan, pe pagina sa de Facebook.

Directorul şcolii, Mariana Popescu, a declarat că bucata de tavan s-ar fi prăbuşit din cauza greutăţii muncitorilor care lucrau la acoperiş. Reprezentanţii Primăriei Câlnic au decis ca lucrările să fie continuate numai după cursuri.

La Şcoala Gimnazială Câlnic se fac lucrări în valoare de 500.000 de lei, la acoperiş, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală.