Tătărușanu, decisiv pentru AC Milan! Vezi ce a declarat după meci

Foto: facebook.com/ACMilan

Ciprian Tătărușanu a ieșit în evidență la ultimul meci jucat pentru AC Milan. Echipa portarului român s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Italiei, după ce a învins la penalty-uri, scor 5-4, pe Torino, scrie digisport.ro. La finalul timpului regulamentar scorul a fost 0-0.

Tătărușanu a apărat penalty-ul lui Tomas Roncon, singurul de altfel care a fost ratat din cele zece executate. În afara acestei intervenții care s-a dovedit a fi decisivă pentru calificarea echipei sale, Ciprian a rezolvat alte situații dificile pentru poarta sa. Una dintre ele a fost în minutul doi al prelungirilor, când a parat execuția lui Andrea Belotti.

La finalul partidei, Tătărușanu a fost modest la declarații. ,,Un eveniment mare şi o victorie importantă după un meci foarte lung şi dificil. Am învins pentru că am crezut că vom învinge.  Când o echipă practică un astfel de joc bun, asta înseamnă că are un grup bun, iar cei care joacă mai puţin, cum este şi cazul meu, sau vin de pe banca de rezerve dau totul pentru echipă şi asta s-a văzut”, a declarat Ciprian Tătăruşanu pentru Milan TV.

Meciul cu Torino a fost a patra apariţie în poarta lui AC Milan pentru portarul român.