Tarom va relua cursele spre Baia Mare din 22 mai

Începând cu 22 mai, Tarom va relua zborurile comerciale pe ruta Bucureşti-Baia Mare și retur, cu impunerea unor condiții de acces în aeroport, potrivit unui comunicat Agerpres.

Dorin Buda, directorul Aeroportului Internaţional Maramureş (BAY) a specificat următoarele:”Au fost luate toate măsurile necesare pentru ca pasagerii să păstreze distanţa socială, să nu interfereze cu fluxul de pasageri-sosiri, vor fi mijloace de avertizare video în aerogară, dozatoare cu dezinfectant în spaţiile comune. (…) La intrare în aerogară se va face un triaj epidemiologic, iar împreună cu lucrătorii Serviciul Român de Informaţi, Poliţia Transporturi, Vamă, am luat hotărârea, într-un comitet de securitate, ca în terminal să nu nu aibă acces decât pasagerii care urmează să zboare şi care urmează să sosească pe aeroport, iar cadrele medicale din Direcţia de Sănătate Publică sau cadrele noastre medicale vor face un triaj epidemiologic”.

De asemenea, călătorilor li se aduce aminte  faptul că ghişeele de check-in se vor deschide cu 3 ore înaintea decolării cursei spre Bucureşti.

Momentan, compania Tarom va realiza un singur zbor pe săptămână pe ruta Bucureşti-Baia Mare şi retur, cu posibilitatea creşterii frecvenţei zborurilor ulterior.