TAROM, bilete la prețuri speciale în perioada 29 octombrie – 3 noiembrie

Foto: Agerpres

TAROM vine în întâmpinarea  toamnei cu o ofertă specială. Astfel în perioada 29 octombrie – 3 noiembrie se vor pune în vânzare bilete cu prețuri începând de la 119 euro, dus-întors, potrivit unui comunicat Agerpres.

Compania va avea astfel de bilete pentru anumite curse, precum București și Atena, Istanbul, Frankfurt, Munchen, Roma, Chișinău, Hamburg, Tbilisi, Tel Aviv, Salonic, Praga, Stockholm, Belgrad, Torino și Lyon.

De asemenea vor mai exista bilete cu tarife ce vor porni de la 139 de euro, dus-întors cu toate taxele incluse  ce vor fi valabile pentru rutele București – Budapesta, Sofia, Amsterdam, Bruxelles, Barcelona și Erevan.

Va mai fi și o altă categorie de bilete, de la 159 de euro, dus-întors, cu toate taxele incluse vor fi destinate celor care vor să achiziționeze bilete pentru traseele București – Paris, Cairo, Amman, Beirut, Madrid și Londra.

Această ofertă este valabilă doar pentru cursele operate de TAROM ce vizează perioada 18 noiembrie – 14 decembrie 2019 și 11 ianuarie – 31 martie 2020 (data ultimului retur).Prezintă termene și condiții speciale și locurile la aceste tarife sunt limitate.

Toți pasagerii TAROM beneficiază gratuit de transportul bagajului de cabină, bagajului de cală, catering la bord și check-in.

Pentru a putea beneficia de ofertă, cei care doresc să călătoreacă trebuie să achiziționeze bilete doar în perioada menționată și sunt disponibile spre vânzare pe site-ul TAROM.