Tăriceanu cere amânarea alegerilor parlamentare! Vezi ce mesaj i-a transmis lui Iohannis

Foto: facebook.com/tariceanu

Călin Popescu Tăriceanu susține că alegerile parlamentare ar trebui să fie amânate până după apariția vaccinului anti-COVID-19, dacă acesta nu este doar o iluzie. De altfel, Tăriceanu i-a transmis un astfel de mesaj președintelui Klaus Iohannis.

,,Domnul Iohannis vorbeşte cu insistenţă despre vaccinul anti-COVID-19. Eu personal cred că în aceste momente este doar o propagandă ieftină şi o nouă încercare de manipulare a populaţiei! De aceea, îi zic aşa: domnule Iohannis, dacă acest vaccin nu este doar o iluzie pe care o vindeţi românilor şi chiar ştiţi şi credeţi în apariţia lui rapidă, haideţi să amânăm alegerile parlamentare până după apariţia acestui vaccin! Vaccinăm populaţia, facem o campanie reală şi menţinem o democraţie funcţională şi nu una de faţadă! Aşa parcă ne-aţi convinge pe toţi că acest vaccin nu este doar un slogan electoral, aşa cum pare el acum!

P.S.: Era să uit: sper că primul care se vaccinează, în direct la TV la oră de mare audienţă cum vă place, să fiţi dumneavoastră, domnule preşedinte”, a scris Călin Popescu Tăriceanu pe Facebook.