29 martie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Târgul de carte Gaudeamus Radio România – Ediţie specială cu 200 de evenimente online, în perioada 16 – 22 noiembrie

Foto: news.ro

Cea de-a 27 ediție a Gaudeamus Radio România se va deschide peste câteva zile. Mai exact  va avea loc între 16 şi 22 noiembrie, într-un format integral online pe www.gaudeamus.ro.

În cadrul acestei ediții peste 100 de companii, printre care se numără cele mai prestigioase edituri din România, distribuitori de carte românească şi străină, muzică şi jocuri educative, se vor  putea regăsi pe noul website www.gaudeamus.ro în secţiunea Catalog, cu pagini de prezentare individuale dedicate acestei ediţii, potrivit unui comunicat news.ro.

Standurile virtuale ale participanţilor, semnalate ca atare în paginile lor de prezentare, vor putea fi accesate prin butonul aferent şi cititorii vor putea achiziţiona titlurile preferate  prin următoarele modalități:

– fie prin Elefant.ro, având astfel avantajul de a plasa toate cărţile în acelaşi coş şi de a face o singură comandă, de la toate standurile din cadrul Târgului de carte Gaudeamus găzduite aici;

– fie prin plasarea de comenzi pe website-urile companiilor participante care au optat pentru vânzarea prin intermediul propriilor magazine online, cu menţiunea că numeroşi participanţi vor oferi vizitatorilor beneficii suplimentare (discount-uri, transport gratuit), prin intermediul codurilor publicate pe paginile din catalogul Gaudeamus.

Organizatorii au mai  prevăzut și câteva evenimente  în cadrul acestei ediții mai atipice.  Prin urmare toate cele circa 200 de evenimente organizate de Radio România şi de participanţii la această ediţie vor fi disponibile, live sau înregistrate, în secţiunea dedicată programului de pe website-ul www.gaudeamus.ro.

Evenimentele înregistrate vor fi disponibile pentru vizionare începând de la momentul  la care figurează în programul târgului.

Printre concursurile pregătite  de Radio românia Gaudeamus se numără  “Vreau o şcoală ideală”  care aduce în atenţia publicului, prin mesajele elevilor şi ale dascălilor şi prin intermediul jurnaliştilor de la posturile Radio România, care vor reuni aceste mărturii în scurte reportaje, condiţiile în care multe dintre şcolile din ţara sunt nevoite să îşi îndeplinească menirea, în plină criză medicală şi socială.

Cele mai reuşite reportaje, prin conţinut şi ilustrare jurnalistică, vor fi premiate de Radio România, care va aloca pentru Marele Premiu o parte din sumele încasate ca taxă de participare şi de expozanţii la târg, care vor dona cărţi şi materiale educaţionale, pentru a alcătui o bibliotecă. Beneficiarii acestor premii vor fi şcolile înscrise în concurs pe această cale.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns