Târg de universități străine de top la Sala Palatului. Vezi detalii

Foto: hotnews.ro

​Peste 100 de universităţi şi instituţii educaţionale din 12 ţări îşi vor prezenta oferta, în acest weekend, la Sala Palatului din Capitală, în cadrul RIUF – The Romanian International University Fair. Potrivit hotnews.ro, printre universitățile prezente la București sunt multe aflate în top 100 mondial: University College London, Imperial College London, Universiy of Bristol, University of Essex.

La târg, vor fi prezente universități de prestigiu din Olanda care sunt clasate în top 20 al instituţiilor din această ţară cu rata extraordinară de angajabilitate: University of Twente (locul 5), University of Groningen (7), Rotterdam University of Applied Sciences (10), Fontys University of Applied Sciences (14), HU University of Applied Sciences (14), Tilburg University (17).

Mai mult, printre expozanți se află multe universități britanice cu o rată mare de angajabilitate. Este vorba de Imperial College London (5), University College London (8), University of Bristol (9), University of Southampton (21), University of Sheffield (29), University of Birmingham (32), Brunel University (33).

În cadrul evenimentului, vizitatorii pot afla de la echipele universităţilor prezente şi de la studenţii acestora informaţiile de care au nevoie pentru a lua o decizie în ceea ce priveşte parcursul lor educaţional.

La RIUF vor fi prezente și universități românești precum: Universitatea din Bucureşti, Universitatea Politehnică din Bucureşti, Universitatea Babeş-Bolyai, Academia de Studii Economice din Bucureşti, Universitatea de Arhitectură şi Urbanism “Ion Mincu”, Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti, Universitatea de Vest din Timişoara, Universitatea Naţională de Arte din Bucureşti.

După ediția de la București care se va desfășura la Sala Palatului în zilele de 19 și 20 octombrie, RIUF se va muta la Cluj-Napoca (22 octombrie), Iaşi (24 octombrie) şi Constanţa (26 octombrie).