Tamara Buciuceanu Botez, internată de urgență

Actrița Tamara Buciuceanu Botez se află internată la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Elias din București.            Foto: redactia.ro

Tamara Buciuceanu Botez a fost internată de urgență la Spitalul Elias din București. Actrița în vârstă de 90 de ani se află la Secția de Terapie Intensivă în urma unor probleme cardiace mai vechi, care însă în ultimul timp s-au agravat.

,,Este internată de ieri, este în terapie intensivă, dar e conștientă, e cooperantă, nu e intubată sau ventilată. Aceasta internare a survenit pe fondul decompensării unei boli cardiace mai vechi. Niște probleme cardiace mai vechi acutizate”, a declarat pentru Mediafax Silvius Negoiță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias. Acesta a mai precizat că actrița va mai rămâne internată câteva zile.

Supranumită “Doamna comediei româneşti”, Tamara Buciuceanu a avut peste 1.500 de roluri memorabile. Printre acestea se numără cel al Anetei Duduleanu din “Cuibul de viespi”, în regia lui Horea Popescu, Chirița din “Chirița în provincie”, în regia lui Alexandru Dabija și Isoscel din “Liceenii”, în regia lui Nicolae Corjos.