Stanciu a vrut să se retragă de la națională! Vezi cine l-a convins să nu facă asta

Afectat de criticile aduse după evoluțiile slabe din campania de calificare la EURO 2020, Nicolae Stanciu a vrut să se retragă de la echipa națională. Cosmin Contra a spus că el l-a făcut să se răzgândească. Foto: gsp.ro

Nicolae Stanciu a fost la un pas să se retragă de la echipa naţională. Fotbalistul luase această decizie după criticile oamenilor din fotbalul românesc şi după evoluţiile slabe din campania de calificare la EURO 2020, scrie prosport.ro.

Selecționerul Cosmin Contra a spus că el a fost cel care a intervenit pentru ca Stanciu să renunțe la ideea retragerii. ,,Trebuie să acceptăm fiecare opinie, dar nu pot să fiu de acord cu toate. Nu scoatem în evidenţă niciodată lucrurile bune făcute pe durata unui meci. Nu mă deranjează personal asta, ci că jucătorii citesc, văd aceste critici şi chiar se gândesc că nu fac nimic bine în teren. Iar asta nu e deloc ok. A fost o răbufnire a lui Stanciu, dar l-am întors din drum. Şi mă bucur că am făcut asta, pentru că Stanciu este un jucător foarte talentat”, a declarat Cosmin Contra la Pro X.

Selecționerul a vorbit și despre posibilitatea de a părăsi echipa națională dacă tricolorii nu vor reuși calificarea laCampionatul European din 2020. Contra a spus pe cine ar vedea în locul său. ,,Nu vreau să supăr pe nimeni, dar voi da patru nume. Imediat după mine pot veni Dan Petrescu, Gică Hagi sau Cosmin Olăroiu. Pe viitor, 100% ar trebui să fie Mirel Rădoi. Și Adi Mutu poate fi o variantă. Vorbesc des cu el și îl văd foarte preocupat”, a precizat Cosmin Contra.