Spitalul Filantropia închide sala de nașteri și terapia intensivă pentru igienizare

 

Foto: inquamphotos.com

În vederea efectuării igienizării generale periodice și a prevenirii apariției de infecții asociate asistenței medicale, Spitalul Clinic Filantropia va închide sala de nașteri, terapia intensivă neonatală și saloanele de rooming-in în perioada 19 – 31 august 2019.

În această perioadă nu se vor efectua nașteri în cadrul spitalului indiferent de vârsta de gestație și nu vor fi primite transferuri din alte maternități, iar pacientele vor fi redirecționate către celelalte maternități din subordinea PMB și ASSMB : Spitalul Clinic Prof.Dr. Panait Sirbu, Spitalul Clinic Dr.I. Cantacuzino, Spitalul Clinic Malaxa, scrie mediafax.ro

Ambulatoriul integrat, secția de Ginecologie, secția ATI, compartimentul de MMF, compartimentul de Prematuri, laboratorul de radiologie, laboratorul de analize medicale, laboratorul de genetică, laboratorul de anatomie patologică și farmacia vor funcționa după program normal.

Foto: radioromaniacultural.ro

Spitalul Clinic Filantropia, aflat în subordinea Primăriei Capitalei prin Administraţia Spitalelor și Serviciilor Medicale Bucureşti, este cea mai veche clinică de obstetrică și ginecologie din România, fiind înființată în anul 1813. Este în același timp și cel mai modern si mai performant spital public de obstetrică și ginecologie din țară.