17 ianuarie 2022

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

„Spider-Man: No Way Home”, pe primul loc în box office-ul nord-american de început de an

Foto: News.ro

Lungmetrajul fantasy „Spider-Man: No Way Home”, al treilea cu Tom Holland în rol principal, a reușit să se poziționeze pe primul loc în box office-ul nord-american în primul weekend din an.

De fapt, în al treilea weekend de la debutul pe marile ecrane, filmul a generat încasări de 52,7 milioane de dolari şi are un cumul la nivel nord-american de aproximativ 610 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

La nivel global, a înregistrat încasări de peste 1,3 miliarde de dolari, fiind prima producţie lansată în pandemie care a depăşit pragul de 1 miliard.

În noul film „Spider-Man”, personajul principal Peter Parker se confruntă cu cel mai brutal inamic de până acum – trecutul său. În plus, intriga este ţesută pe mai multe planuri, iar Spider-Man se întâlneşte cu personajele negative din francizele anterioare. Este vorba despre Doctor Octopus, jucat de Alfred Molina, de Electro (Jamie Foxx) şi de Green Goblin (Willem Dafoe). În anterioara continuare „Spider-Man”, identitatea reală a lui Parker a fost dezvăluită în ultimele momente ale filmului, iar acum, viaţa lui este marcată de haos.

Benedict Cumberbatch este Doctor Strange, căruia Parker îi cere ajutorul. Zendaya îşi reia rolul MJ, Jacob Batalon revine ca Ned Leeds, Marisa Tomei – în rolul mătuşii May, Benedict Wong – ca Wong şi Jon Favreau – ca Happy Hogan. Lungmetrajul, al treilea cu Holland în prim-plan, este regizat de Jon Watts.

Pelicula „Sing 2”, regizată de Garth Jennings, a ocupat locul secund în actualul top nord-american, după ce, în al doilea weekend de la premieră, a strâns încasări de 19,6 milioane de dolari. Animaţia continuă povestea animalelor care au reuşit să salveze un teatru din Redshore City printr-un concurs muzical. Acum, după cinci ani, Buster Moon şi prietenii lui trebuie să convingă un star rock retras din lumina reflectoarelor, Clay Calloway (interpretat de Bono), să li se alăture pentru un nou show.

Personajelor şi-au împrumutat vocile, între alţii, actorii Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson şi Taron Egerton. În plus, trupa irlandeză U2 a compus „Your Song Saved My Life”, special pentru această animaţie, potrivit News.ro.

„The King’s Man”, regizat de Matthew Vaughn, a urcat un loc, ajungând pe  trei, după ce, în al doilea weekend de la debut, a generat încasări de 4,5 milioane de dolari. Lungmetrajul îi are în distribuţie pe Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Harris Dickinson, Rhys Ifans şi Alexandra Maria Lara.

Acțiunea filmului este plasată la începutul secolului 20, când agenţia Kingsman este înfiinţată pentru a ţine piept unui grup secret care plănuieşte un război în care ar urma să piară milioane de oameni. Vaughn a scris scenariul împreună cu Karl Gajdusek, pe baza benzilor desenate „The Secret Service”, de Mark Millar.

Print Friendly, PDF & Email