3 august 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Spectacolul “Tango de amor”, de Sânziene la Teatrul Odeon

Foto: News.ro

Spectacolul  numit “Tango de amor” care a fost  realizat de coregraful şi dansatorul Răzvan Mazilu, este programat pentru data de 24 iunie, de Sânziene, începând cu ora 19.00, la Sala Majestic a Teatrului Odeon din Capitală.

Seara va fi completată de muzică şi poezie, alături de actorii Teatrului Odeon, Alina Berzunţeanu, Ioana Mărcoiu, Simona Popescu, Meda Victor, Vlad Bîrzanu, Mihai Smarandache, Andi Vasluianu, Silvian Vâlcu; Clubul Tango Tangent şi cu participarea extraordinară a acordeonistului Emy Drăgoi, acompaniat de Alessia şi Bianca Drăgoi.

“Ne-am gândit să marcăm sărbătoarea de Sânziene printr-un spectacol special, pentru că ne era dor de normalitate. Pentru mine, normalitatea poate însemna muzică, poezie, tango live; să le asculţi, să le vezi, să le simţi pe scena celui mai frumos teatru din Bucureşti. Ce poate fi mai seducător, decât un astfel de spectacol cu artişti minunaţi, într-o seară magică de vară, simbol al iubirii. «Tango de Amor», un spectacol care continuă tradiţia Teatrului Odeon de a oferi gale de dans, spectacole de tango, care prilejuieşte reîntâlnirea cu maestrul Emy Drăgoi, trupa Tango Tangent şi actorii teatrului”,  a declarat Răzvan Mazilu.

Este important de știut că preţul biletelor este de 50 de lei (Cat. I) şi 30 de lei (Cat. a II-a). Acestea pot fi achiziţionate online, fără comision, direct de pe site-ul teatrului, www.teatrul-odeon.ro sau de la Casa de Bilete, deschisă de luni până duminică, orele 11.30 – 19.00, cu pauză între 14.30 – 15.00.

Spectacolul se va desfăşura în condiţii de siguranţă sanitară (dezinfectarea sălii, obligativitatea purtării măştii şi a respectării distanţei dintre spectatori etc.), în conformitate cu reglementările în vigoare. Capacitatea sălii va fi redusă la 70%.