22 ianuarie 2022

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Spectacolul cu opera ”Lucia di Lammermoor”, în regia lui Andrei Şerban programat pe 12 şi 13 ianuarie la ONB

Foto: Agerpres

Spectacolul cu opera “Lucia di Lammermoor”, de Gaetano Donizetti, în regia lui Andrei Şerban, este primul eveniment al anului 2022  pe scena Operei Naţionale Bucureşti şi este programat pe 12 şi 13 ianuarie, începând cu ora 18,30.

“După succesul pe care l-au înregistrat cele două montări memorabile la Opera din Chicago şi la Opera Bastille din Paris, Andrei Şerban a revenit la lucrarea compusă de Gaetano Donizetti la Opera Naţională Bucureşti. După o absenţă de patru ani din repertoriu, la cererea publicului, spectacolul semnat de Andrei Şerban iese din nou la rampă, pregătit de reprezentaţii în regim sold out aşa cum s-au desfăşurat de-a lungul timpului”, a anunțat ONB într-un comunicat transmis, joi,  de Agerpres.

Îşi dau concursul orchestra, corul şi ansamblul de balet ale Operei Naţionale Bucureşti, sub bagheta dirijorului talentat  Iurie Florea. Decorul este semnat de Octavian Neculai şi costumele de Lia Manţoc.

În distribuţie se vor regăsi: Lucia Ashton: Veronica Anuşca / Cristina Maria Oltean; Lord Enrico Ashton: Adrian Mărcan / Alexandru Constantin; Sir Edgardo di Ravenswood: Florin Guzgă – invitat / Liviu Indricău; Lord Arturo Bucklaw: Andrei Lazăr; Raimondo Bidebent: Leonard Bernad / Dan Popescu; Alisa: Sorana Negrea / Florena Radu – invitată; Normanno: Valentin Racoveanu.

Este important de știut că biletele pot fi procurate accesând http://tickets.operanb.ro/ dar şi de la Casa de Bilete a Operei Naţionale Bucureşti.

“Şi pentru că ne dorim să rămânem sănătoşi, vă invităm să consultaţi regulamentul de participare la spectacole disponibil pe site-ul instituţiei în link-ul: https://operanb.ro/regulament-de-participare-la-spectacole/”,  mai precizează ONB.

Print Friendly, PDF & Email