19 aprilie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Sorin Grindeanu îi critică pe liberali după votul din Parlament pentru redeschiderea piețelor! Vezi detalii

Foto: agerpres.ro

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat astăzi că liberalii s-au abţinut la votul din Parlament referitor la amendamentul privind redeschiderea pieţelor pentru că nu le pasă de români, notează Agerpres.

,,Chipul neputinţei Guvernului Orban! Incompetenţa unor oameni mici generează suferinţa unor români care se luptă zilnic pentru supravieţuire. Cum poţi fi nepăsător şi rece? Nu poţi! PSD a votat astăzi în Parlament pentru redeschiderea pieţelor. Liberalii s-au abţinut. Asta demonstrează că nu pot, nu ştiu, nu le pasă. Bătaia de joc trebuie sancţionată”, a scris Sorin Grindeanu pe Facebook.

Camera Deputaţilor a adoptat astăzi amendamentul PSD potrivit căruia, pe durata stării de alertă, pieţele agroalimentare în spaţii închise, târgurile, bâlciurile, pieţele mixte şi volante, talciocurile îşi vor putea continua activitatea, cu respectarea măsurilor de distanţare socială şi protecţie sanitară. Amendamentul, iniţiat de Marcel Ciolacu şi Daniel Zamfir, a fost adoptat cu 173 voturi ,,pentru”, unul ,,împotrivă” şi 93 abţineri.

,,Pe durata stării de alertă, pieţele agroalimentare în spaţii închise, târgurile, bâlciurile, pieţele mixte şi volante, talciocurile, aşa cum sunt definite potrivit art. 7 alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 348/2004 privind exercitarea comerţului cu produse şi servicii de piaţă în unele zone publice, cu modificările şi completările ulterioare, îşi vor putea continua activitatea, cu respectarea restricţiilor referitoare la distanţarea socială şi a măsurilor de protecţie sanitară”, prevede textul adoptat.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns