Slavia Praga a chinuit-o pe Barcelona! Stanciu, aproape de gol

Nicușor Stanciu, aici în duel cu Sergio Busquets, a făcut un meci bun împotriva Barcelonei. Foto: Mundo Deportivo

Barcelona a reușit o nouă victorie în Liga Campionilor, după ce a învins în deplasare pe Slavia Praga cu 2-1. Messi a deschis scorul în min.3, reușind cel mai rapid gol din cariera sa, după doar 165 de secunde.

Cehii au ratat apoi ocazii mari de egalare, scrie digisport.ro. Mai întâi, Zelenay l-a scos în evidență pe Ter Stegen. Masopust și Olayinka au irosit alte două șanse uriașe în decurs de un minut.

Slavia a reușit în cele din urmă să marcheze. Boril l-a învins pe portarul catalanilor, după o fază pornită de la Nicușor Stanciu. Românul putea să își aducă echipa în avantaj la faza următoare. Nu a reușit, iar golul a venit la cealaltă poartă. Olayinka a deviat nefericit centrarea lui Suarez. În prelungiri, Husbauer a ratat egalarea, spre disperarea antrenorului cehilor. După 3 etape, Barcelona e lider cu șapte puncte în grupa F din UEFA Champions League.

La final, Sergio Busquets a recunoscut că Barcelona a avut un meci greu la Praga. ,,Am avut posesia și multe ocazii, dar pe final am suferit. Ultimele minute au fost foarte complicate pentru noi, pentru că au decis să joace cu mai mulți oameni în atac. A trebuit să suferim până la ultimul fluier”, a spus jucătorul Barcelonei.