Simona Halep pierde și părăsește turneul de la Beijing

Simona Halep a pierdut meciul cu rusoaica Ekaterina Alexandrova din turul II al turneului de la Beijing. Foto: digisport.ro

Simona Halep a fost eliminată în turul II al turneului de la Beijing, după ce a pierdut meciul jucat împotriva rusoaicei Ekaterina Alexandrova (nr. 39 WTA), scor 2-6, 3-6. Pe tot parcursul partidei, Simona a acuzat probleme fizice.

Meciul a durat o oră și 5 minute. Cu probleme vizibile la spate după accidentarea de la Wuhan, Halep a servit foarte slab, cedând 6 game-uri pe propriul serviciu, câte trei în fiecare set, scrie gsp.ro. Simona a fost de multe ori ezitantă și i-a permis adversarei să dicteze ritmul jocului.

În schimb, Bianca Andreescu a învins-o pe bielorusa Aliaksandra Sasnovich (nr. 60 WTA), scor 6-2, 2-6, 6-1 și s-a calificat în turul III al turneului de la Beijing. În turul următor, Bianca va juca împotriva belgiancei Elise Mertens (nr. 23 WTA). După victoria din meciul cu Aliaksandra Sasnovich, Bianca Andreescu s-a calificat în premieră la Turneul Campioanelor.