Simona Halep s-a întors în țară! Cum a fost așteptată la aeroport campioana de la Wimbledon

Simona Halep s-a întors în România, după ce a reușit extraordinara performanță de a câștiga trofeul la turneul de la Wimbledon. Îmbrăcată lejer, într-un costum sport complet alb, Halep a fost întâmpinată de zeci de jurnaliști. Din comitetul care a întâmpinat-o chiar pe pista Aeroportului Henri Coandă au făcut parte  președintele F.R. Tenis , Ion Țiriac, președintele COSR Mihai Covaliu și Ilie Năstase.

Au fost și câțiva fani care au dorit să nu rateze momentul și au venit să-i aducă flori Simonei. Aeronava care a adus-o acasă pe campioana de la Wimbledon a aterizat în jurul orei 17:20. Simona a fost primită apoi în Salonul Oficial. ,,Vă mulțumesc pentru primirea călduroasă și, după cum știți, mă întorc de fiecare dată cu drag acasă de la mine. O să stau câteva zile, o să mă odihnesc, o să mă bucur de acest trofeu. După aceea, o să o iau de la capăt”, a spus Halep la conferința de presă.

Simona Halep va fi decorată cu distincţia „Steaua României” de către preşedintele Klaus Iohannis, o distincție pe care sportiva noastră s-a declarat onorată că o va primi. Ea a câștigat turneul de la Wimbledon, după ce a învins-o categoric  în finală pe Serena Williams, scor 6-2, 6-2.

Foto: capturi Digisport 1