Simona Halep, în grupă cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor

Simona Halep va juca pentru a cincea oară în carieră la Turneul Campioanelor Ea a ratat ediția de anul trecut din cauza unei accidentări. Foto: gsp.ro

Simona Halep și-a aflat adversarele pe care le va înfrunta la Turneul Campioanelor. Simona va juca în Grupa Mov, alături de Bianca Andreescu, Karolina Pliskova și Elina Svitolina. Duelul dintre Halep și Andreescu va fi unul în premieră la Turneul Campioanelor.

Simona Halep va juca în premieră împotriva Biancăi Andreescu la Turneul Campioanelor. Foto: Twitter

În Grupa Roșie vor juca sportivele Ashleigh Barty, Naomi Osaka, Belinda Bencic și Petra Kvitova. Turneul Campioanelor va începe duminică, la Shenzhen și se va încheia pe 3 noiembrie. Anul acesta, organizatorii pun la bătaie premii totale de 14 milioane de dolari, o sumă dublă față de ediția de anul trecut. Câștigătoarea trofeului va fi recompensată cu peste 4 milioane de dolari.

Simona Halep va participa pentru a cincea oară în carieră la Turneul Campioanelor. Ea a ratat ediția de anul trecut din cauza unei accidentări. Cea mai bună performanță a Simonei a fost în anul 2014, când a jucat finala pe care a pierdut-o în fața Serenei Williams.