Simona Halep eliminată în proba de dublu de la Rogers Cup

Foto: digi24.ro

Simona Halep a revenit după o pauză de două săptămâni, timp în care nu a făcut niciun antrenament, cu un meci la proba de dublu la Rogers Cup. Fostul lider mondial şi partenera ei, jucătoarea din Canada Leylah Fernandez, în vârstă de 16 ani, au pierdut în faţa perechii Nicole Melichar – Kveta Peschke, în trei seturi, scor 6-1, 3-6, 5-10, scrie mediafax.ro.

“Nu a fost uşor deloc, a fost greu, am fost nervoasă, am avut o pauză lungă în care am mers acasă, a fost greu să-mi recapăt ritmul. Am jucat OK, decent, am făcut greşeli importante, dar trebuie să învăţ din acest meci şi să fiu mai bună mâine”, a declarat Simona.

A fost minunat să joc alături de o jucătoare foarte tânără, ai jucat foarte bine azi, felicitări. Fii pozitivă, ai un viitor bun în faţă, îţi urez să ai noroc pentru următoarele turnee şi să ai încredere. A fost minunat să joc cu ea şi sper să mai avem şansa asta”, a spus Simona depre Leylah Fernandez, în cadrul conferinţei de presă.

Simona Halep continuă la Rogers Cup în proba de simplu, unde v-a juca în turul 2, miercuri, 7 august, de la ora 20:00, în faţa jucătoarei din America Jennifer Brady (24 de ani, nr. 76 WTA).