Simona Halep, calificare în turul III la Australian Open

Foto: gsp.ro

Simona Halep a reușit o nouă victorie la Australian Open. De această dată, Simona s-a impus în turul II în fața britanicei Harriet Dart (locul 173 WTA), scor 6-2, 6-4, scrie digisport.ro.

Dacă în primul set a avut o evoluție foarte bună și nu i-a dat nicio șansă adversarei, Halep a avut o cădere în setul secund, în care a condus cu 4-0 și 5-1. Harriet Dart a reușit să câștige trei game-uri consecutive și s-a apropiat la un amenințător 5-4 pentru Simona. În cele din urmă, Halep a reușit să pună punct partidei, asta însă după a cincea minge de meci a meciului.

,,A fost puţin periculos pe final, mi-am pierdut din concentrare. Mă bucur că m-am calificat. Îmi place să joc sub presiune, e mai distractiv, dar aş fi preferat să termin mai repede acest meci. Ar fi foarte frumos să câştig încă un Mare Şlem, dar mai am mult până acolo. Mă bucur să joc în faţa acestui public, mereu primesc aplauze călduroase aici şi sper ca acesta să fie locul unde voi obține al treilea trofeu de Mare Șlem”, a spus Simona la finalul partidei.

În turul III de la Australian Open, Halep va juca împotriva învingătoarei din meciul  Danille Rose Collins (locul 25 WTA)- Yulia Putnitseva (locul 38 WTA). Partida Simonei va avea loc sâmbătă, ora de disputare urmând să fie anunțată ulterior de organizatori.