18 aprilie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Sibiu, o destinație turistică sigură în timpul pandemiei

Foto: wall-street.ro

Agenția de turism susținută de Uniunea Europeană, European Best Destinations, a realizat o listă cu cele mai sigure destinații turistice din Europa, în timpul pandemiei de coronavirus. Pe aceasta lista a fost inclus și un oraș din România, mai exact este vorba despre Sibiu, conform digi24.ro.

În realizarea acestei liste, s-a luat în calcul faptul că în România s-au înregistrat de 15 ori mai puține cazuri COVID-19 decât cele mai afectate țări din Europa. Orașul Sibiu este văzut ca o destinație ideală pentru toate tipurile de călători, pentru cei care utilizează Instagram, dar și pentru iubitorii de istorie și natură. De asemenea, s-a mai specificat că în timpul acestei pandemii de coronavirus, spitalele din Sibiu nu au fost niciodată supraaglomerate, și în cazul apariției unor noi infectări ar putea găzdui călătorii.

Alături de Sibiu, alte destinații sigure de călătorie, recomandate de EBD sunt: Tbilisi (Georgia), Corfu (Grecia), Insulele Madeira și Azore din Portugalia, Zagrev (Croația), Varșovia (Polonia), Viena (Austria), Malta, dar și altele.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns