5 februarie 2023

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Serialul “The Last of Us” stabilește nou record de audienţă pe HBO

Foto: News.ro

Serialul numit “The Last of Us” a înregistrat cea mai mare creştere a vizionărilor din istoria HBO între primul şi al doilea episod  chiar în ziua lansării. Mai cu seamă,  al doilea episod, difuzat pe 23 ianuarie, a  reușit să atragă  5,7 milioane de telespectatori, potrivit datelor Warner Bros. Discovery publicate de Variety.

În acest fel, HBO a înregistrat o creştere de 22% între cifrele de vizionare pentru primul episod (4,7 milioane de telespectatori) şi cele pentru al doilea, în ziua difuzării acestora. Un decalaj care reprezintă „cea mai mare creştere a audienţei pentru un serial original în istoria platformei”, potrivit  unui comunicat HBO, preluat de News.ro.

În această perioadă, canalul a publicat şi cifrele de audienţă pentru primul episod, spunând că, după o săptămână întreagă de disponibilitate, acesta a fost vizionat de 18 milioane de telespectatori.

Despre “The Last of Us”  se știe că a fost foarte aşteptat de fani și reprezintă  o adaptare a jocului video de succes cu acelaşi nume, care s-a vândut în peste 10 milioane de copii în întreaga lume.

Publicul a descoperit că acţiunea serialului are loc la 20 de ani de la distrugerea civilizaţiei moderne de o ciupercă care transformă oamenii în soiuri de zombi şi urmează scenariul jocului original. Eroul, Joel, un supravieţuitor interpretat de Pedro Pascal, o întâlneşte pe Ellie, o adolescentă interpretată de Bella Ramsey, pe care trebuie să o protejeze cu orice preţ pentru că ea este ultima speranţă a umanităţii.

Print Friendly, PDF & Email