Serialul „Game of Thrones”, marele câștigător al galei Creative Arts Emmy

Foto: news.ro

Serialul „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”, o producţie HBO, a fost recompensat cu 10 trofee Creative Arts Emmy, la gala care a avut loc în acest weekend la Microsoft Theater din Los Angeles.

Potrivit news.ro, The Academy of Television Arts & Sciences a acordat premiile Creative Arts Emmy 2019 pe parcursul a două nopţi, sâmbătă şi duminică.

„Game of Thrones” a primit cele zece trofee, dar nu a fost câştigător la toate categoriile la care a fost nominalizat. Serialul a primit 32 de selecţii anul acesta. Mai mult, producţia a fost premiată pentru distribuţie, montaj şi costume, între altele.

Printre câştigători, se numără  „Queer Eye” (Netflix), „Anthony Bourdain Parts Unknown” (CNN), documentarele „Leaving Neverland” (HBO, Channel 4, Amos Pictures), „Our Planet” (Netflix) şi RuPaul cu „Drag Race”.

Documentarul „Free Solo” (National Geographic) a primit 7 premii și a fost la egalitate cu miniseria „Chernobyl” (HBO). „The Marvelous Mrs. Maisel” (Amazon Studios) a câştigat în total 6 trofee.

Cea de-a 71-a ceremonie de acordare a premiilor prin care Television Academy recompensează cele mai bune producţii pentru televiziune va avea loc pe 22 septembrie, în Los Angeles.