Se apropie Untold, iar Primăria Cluj-Napoca a anunțat restricții în trafic

Mai sunt doar câteva zile până la debutul celui mai mare festival al verii din România, Untold. Acesta  va avea loc în perioada 1-4 august la Cluj Napoca. Primăria din orașul de pe Someș a anunțat  mai multe  măsuri care vor influenţa traficul rutier şi mersul mijloacelor de transport în comun, cu ocazia pregătirilor și desfășurării acestui festival.

Astfel, circulaţia rutieră va fi închisă pe Aleea Stadion până pe 8 august. De asemenea, traficul rutier va fi oprit și pe Splaiul Independenţei, de la podul Garibaldi până la intersecţia cu podul Napoca, de marţi, 31 iulie, până în data de 8 august.

În aceeaşi perioadă, circulaţia maşinilor va fi restricţionată pe strada George Coşbuc, de la Splaiul Independenţei până la intersecţia cu str. Cardinal Iuliu Hossu, iar accesul pietonilor va fi interzis în zona Sălii Polivalente, a stadionului Cluj Arena și în Parcul Central.

Circulaţia tramvaielor pe linia 102 va fi suspendată, iar traseele liniilor 30 şi M26 vor fi deviate în conformitate cu restricţiile de trafic anunţate.

În perioada 2 – 5 august, între orele 23.00 – 6.00, Compania de Transport Public va pune la dispoziţia călătorilor autobuze şi troleibuze de noapte, pe liniile 6, 25, 30, 46 şi M26.