Scandal la CFR Cluj! Un fotbalist s-a revoltat și cere explicații șefilor

Fundașul Paolo Vinicius (la minge) cere explicații conducerii echipei CFR Cluj după ce antrenorul Dan Petrescu nu l-a inclus pe lista trimisă la UEFA pentru meciurile din grupele Europa League. Foto: gsp.ro

CFR Cluj va debuta în această seară în grupele Europa League. Echipa lui Dan Petrescu va juca pe teren propriu partida cu Lazio, meci care va începe la ora 19:55. Surprinzător, înaintea acestui meci a apărut un scandal în cadrul clubului. Fundașul Paolo Vinicius s-a revoltat după ce Dan Petrescu a decis să nu-l includă pe lista trimisă la UEFA pentru partidele din grupele Europa League și să-l transforme  într-un simplu spectator la meciul de astăzi.

Deși oficialii lui CFR Cluj au spus că Vinicius este accidentat, fotbalistul susține contrariul și așteaptă acum explicații din partea conducerii. “Nu înţeleg de ce susţin că sunt accidentat, eu am avut o problemă medicală acum o lună jumate şi vreau şi eu să ştiu de ce cel mai bun apărător, folosit în toate meciurile, nu este pe listă. Eu sunt bine, pot juca, conducerea trebuie să dea o explicaţie” , a declarat Vinicius pentru Telekom Sport înainte de meciul cu Lazio.

800.000 de euro este cota de piață a lui Paulo Vinicius, conform transfermarkt.com.