Scandal imens la Barcelona! Messi este furios pe președintele clubului! Vezi de ce

Lionel Messi poate refuza prelungirea contractului cu FC Barcelona, dacă președintele Josep Bartomeu nu va reuși transferul brazilianului Neymar. Foto: fanatik.ro

Scandal la FC Barcelona unde starul Lionel Messi încă nu a semnat prelungirea contractului! Potrivit fanatik.ro, fotbalistul argentinian este supărat pe președintele clubului catalan, Josep Bartomeu, pentru faptul că acesta nu a rezolvat transferul lui Neymar.

Multă vreme Leo Messi a stat destul de liniştit şi aşa a plecat în vacanţă, convins că promisiunile făcute de preşedintele Josep Bartomeu se vor transforma repede în fapte. Messi a tot sperat că la întoarcerea sa la antrenamente îl va găsi deja pe Neymar în vestiarul Barcelonei. Însă lucrurile nu au stat deloc aşa. Mai mult decât atât, chiar și în momentul de față, aducerea brazilianului pe Camp Nou este departe de a se realiza.

Tensiunile dintre Messi și președintele Barcelonei pot avea un deznodământ cu totul neașteptat. Dacă nu va reuși transferul lui Neymar, Josep Bartomeu riscă să primească un răspuns negativ de la Messi, atunci când va dori ca starul argentian să-și prelungească înțelegerea cu gruparea spaniolă. Cotidianul Marca scrie că actualul contract al lui Lionel Messi cu FC Barcelona va expira în vara anului viitor.