S-a dat startul înscrierilor pentru Festivalul Anonimul

Foto: agerpres.ro

În perioada 10-16 august este programat să se desfășoare Festivalul Internaţional de Film Independent Anonimul 2020. În aceste zile s-a dat starul înscrierilor pentru el.

Conform unui comunicat de presă al organizatorilor și preluat de Agerpres, până pe 15 mai  se pot depune înscrierile pentru scurtmetraje de ficţiune şi animaţie, româneşti sau străine, ce au o durată maximă de 30 de minute, produse după data 1 ianuarie 2019. Cel care se va ocupa de selecția acestora este criticului de film Ionuţ Mareş, care va dezvălui alegerile sale după data de 12 iunie.

Înscrierile se pot face prin intermediul site-ului Anonimul – www.festival-anonimul.ro.

Publicul care va fi prezent la festival va fi cel care va vota câștigătorii, respectiv va acorda Trofeul Festivalului Anonimul, premiul pentru Cel mai bun scurtmetraj de ficţiune şi premiul pentru Cel mai bun scurtmetraj de animaţie, iar Fundaţia Anonimul va acorda Premiul Ovidiu Bose Paştină.

Organizatorii vor comunica mai multe detalii despre perioada şi condiţiile desfăşurării a celei de-a 17-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film Independent Anonimul,  în lunile următoare pe site-ul şi canalele de social media ale evenimentului, respectând toate indicaţiile autorităţilor privind desfăşurarea evenimentelor cu public.