24 septembrie 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Ryan Gosling, Eva Mendes şi Keira Knightley, în săptămâna thriller de la Film Now

Foto: News.ro

Lungmetraje cu actorii Ryan Gosling, Eva Mendes şi Keira Knightley în rolurile principale se vor afla în grila de difuzare a  postul Film Now în ultima săptămână din august.

Pe 23 august, de la ora 20:00, va putea vedea „The Place Beyond the Pines/ Destine la răscruce”.

Producţia urmăreşte povestea lui Luke (Ryan Gosling), un cascador care trebuie să facă o schimbare de carieră atunci când află că are un copil cu Romina (Eva Mendes). Decis să se implice în viaţa fiului său, Luke ajunge să comită o serie de infracţiuni pentru a-şi întreţine familia. Faptele lui atrag imediat atenţia poliţiei, iar agentul Avery (Bradley Cooper) vede în prinderea cascadorului propria şansă de a se remarca într-un departament guvernat de corupţie. Mult timp mai târziu, când fiii celor doi bărbaţi devin prieteni, deznodământul jafurilor lui Luke va influenţa relaţia dintre aceştia, iar adevărul despre taţii lor va pune vieţile tuturor în pericol.

Pe 25 august, de la ora 21:35, va fi difuzat „The Stepfather/ Tatăl vitreg”. Michael Harding (Penn Badgley) se întoarce fericit de la academia militară şi o găseşte pe mama sa, Susan (Sela Ward), fericită şi îndrăgostită de un bărbat pe nume David Harris (Dylan Walsh). Acesta pare în faţa tuturor tatăl şi soţul perfect, dar nu şi pentru Michael, care bănuieşte că bărbatul are ceva de ascuns. Tânărul vrea să elucideze misterul bărbatului şi începe să pună cap la cap informaţiile despre cel care urmează să îi devină tată vitreg. Ajutat de prietena sa, Kelly (Amber Heard), de tatăl biologic, Jay (Jon Tenney), şi de prietenele mamei sale, Michael descoperă că bărbatul este un psihopat în căutarea unei familii perfecte.

„Official Secrets/ Secrete oficiale” va putea fi urmărit pe 30 august, de la ora 20:00. Bazat pe fapte reale, filmul spune povestea lui Katharine Gun (Keira Knightley), expert britanic de la serviciile secrete, a cărei slujbă implică procesarea informaţiilor confidenţiale. În 2003, imediat înaintea izbucnirii războiului din Irak, ea primeşte un document cu o decizie şocantă: Statele Unite solicită ajutorul britanicilor pentru a strânge informaţii compromiţătoare despre membrii Consiliului de Securitate al Naţiunilor Unite, astfel încât să îi poată şantaja să voteze în favoarea invaziei Irakului. Gun nu poate sta nepăsătoare în faţa planului pentru declanşarea unui război ilegal şi ia o decizie copleşitoare: îşi trădează guvernul şi trimite notificarea presei. Astfel, este declanşată o serie de evenimente care vor expune o vastă conspiraţie politică.