România va fi promovată în Coreea de Sud

Foto: Digi24

România turistică va fi promovată în Coreea de Sud. Una dintre cele mai importante televiziuni sud-coreene, vizionată de peste 40 de milioane de telespectatori, a trimis o echipa de reporteri pentru a realiza o emisiune menită să prezinte o țară necunoscută coreenilor.

Reporterii coreeni, Yechan,  Youngmin şi Jinwoo au luat la pas țara noastra pentru a descoperi cele mai spectaculoase locuri și peisaje de văzut. Călătoria lor filmată a început în august. Ei au descoperit mai multe locuri minunate, au ajuns în Delta Dunarii, Sibiu, Timişoara, Alba Iulia, cascada Bigăr, Sighişoara, Constanța, Maramureș. Au fost 45 de zile în care ei au surprins o țara de care nu știau prea multe, dar care i-a impresionat și mai mult  cu locurile și bunătățile culinare, potrivit Digi24.

Unul dintre reporteri a declarat:În România aveţi munţi înalţi, aveţi Transilvania, Marea Neagră, Moldova, Maramureşul. Regiunile sunt total diferite. Când am fost la Constanţa mi se părea că sunt în altă ţară, apoi, când am ajuns în Iaşi parcă eram iar în altă ţară.”

România s-a dovedit a fi o țară de-a dreptul surprinzătoare pentru ei și i-a determinat chiar să își amâne întoarcerea de 3 ori. Aici au încercat pălinca, le-au  plăcut sarmale, mămăliga și tochitura, pe care chiar au asemănat-o cu o mâncarea coreeană.

Despre experiența din țara noastră au mai spus: “România este o ţară mai sigură decât credeam. Mâncare e grozavă. Traficul este cam dificil, dar amuzant. Este o ţară pe care trebuie să o vizitezi măcar o dată.”

Filmările lor se vor transforma într-un documentar de 13 episoade care va fi prezentat  coreenilor dornici de a vedea locuri noi. Acest documentar a fost realizat cu sprijinul Ambasadei României în Coreea de Sud şi marchează 30 de ani de relaţii diplomatice între cele 2 țări.

 

~~~~~ 루마니아에 와줘서 고마워 ! ~~~~~ Mulțumim pentru vizită!

~~~~~~~~~ 루마니아를 방문하십시오! ~~~~~~~~~~~ Vizitați Romania!