23 aprilie 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

România va concura în prima semifinală a Eurovision cu numărul 13

Foto: news.ro

Ordinea de intrare în competiţie, stabilită de producătorii Eurovision şi aprobată de Martin Österdahl, executive supervisor al concursului internaţional, a fost publicată marţi, 30  martie, de organizatori.

“13 este un număr norocos pentru mulţi. Italienii şi francezii au expresii în care acest număr e sinonim cu succesul, iar în ceea ce ne priveşte, anul acesta delegaţia noastră are 13 persoane şi intrăm în semifinală de pe locul 13”, a spus Liana Stanciu, şefa delegaţiei României la ESC 2021.

În legătură cu acest anunț și Roxen este la fel de optimistă, ea declarând: “Îmi place numărul 13, mi-a purtat mereu noroc şi sper să se întâmple la fel şi de data aceasta. Abia aştept să urc pe scena Eurovision! Vă pup şi vă îmbrăţişez!”.

Alături de Roxen, în prima semifinală Eurovision 2021, care se va desfășura pe 18 mai, vor  mai cânta  reprezentaţii Lituaniei, Sloveniei, Rusiei, Suediei, Australiei, Macedoniei de Nord, Irlandei, Cipru, Norvegiei, Croaţiei, Belgiei, Israel, Azerbaidjan, Ucrainei şi Maltei. Doar zece vor merge mai departe, în finala din 22 mai.

Alţi zece artişti se vor califica din a doua semifinală, celor 20 de finalişti urmând să li se alăture, în actul final, reprezentanţii ţării gazdă şi ai Big Five – Franţa, Germania, Italia, Spania şi Marea Britanie.