28 martie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

România, umilită de Spania! Contra și-a anunțat demisia

Spania a învins cu 5-0 pe România în meciul jucat la Madrid. Foto: prosport.ro

România nu a avut nicio șansă la Madrid în meciul jucat împotriva Spaniei. Gazdele au învins cu un categoric 5-0, iar tricolorii au părut a fi doar simple jaloane pentru fotbaliștii spanioli. După prima repriză Spania conducea cu 4-0, după  golurile marcate de Fabian Ruiz, Moreno (2) și Adrian Rus (autogol). Scorul final avea să îl stabilească Oyarzabal în min. 90. La finalul preliminariilor pentru Euro 2020, România a terminat pe locul 4 în grupa F, cu 14 puncte.

La finalul meciului cu Spania, selecționerul Cosmin Contra și-a anunțat demisia. ,,Decizia e de a nu continua la națională pentru că nu mi-am îndeplinit obiectivul, calificarea la EURO. În principiu voi merge la tragerea la sorți de vineri. Biletele erau cumpărate deja. Dar trebuie să vorbesc cu președintele Răzvan Burleanu. Pe această cale vreau să-i mulțumesc lui Răzvan Burleanu pentru că mi-a dat șansa de a fi antrenorul naționalei. A fost o mândrie să fiu selecționerul României. Vreau să le cer iertare fanilor pentru că nu am putut să fac mai mult la echipa națională”, a spus Cosmin Contra, potrivit gsp.ro.

Acum pentru postul de selecționer se vehiculează trei nume. Mirel Rădoi este favorit, după rezultatele foarte bune pe care le are cu România Under 21. Marius Șumudică și Dan Petrescu sunt celelalte două variante, scrie digisport.ro.

 

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns