29 martie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

România-Suedia, meci decisiv pentru Contra! Vezi declarațiile selecționerului


Înaintea meciului cu Suedia, Cosmin Contra a vorbit despre viitorul său la echipa națională a României.. Foto: telekomsport.ro

România va disputa în această seară un meci decisiv pentru calificarea la Campionatul European de anul viitor. Tricolorii vor juca împotriva Suediei, de la ora 21:45, pe Arena Națională. Doar o victorie va mai menține echipa României în cursă pentru calificarea directă. Între timp, după ce Kosovo a pierdut cu 1-2 meciul cu Cehia, România, și-a asigurat un loc în play-off-ul Ligii Națiunilor, adică în semifinale ”barajului” pentru calificarea la turneul final, indiferent de ce se va întâmpla cu Suedia și cu Spania, scrie digisport.ro.

La conferința de presă de dinaintea meciului cu Suedia, selecționerul Cosmin Contra a vorbit despre viitorul său la echipa națională. ,,Vom vedea ce se va întâmpla cu mine după aceste două meciuri. Nu știu ce stare de spririt voi avea. Dar, până după meciul cu Spania nu am ce să vă zic. Contractul meu cu Federația Română de Fotbal expiră în decembrie, dacă nu mă calific la Euro 2020″, a declarat Cosmin Contra.

În altă ordine de idei România Under 21, antrenată de Mirel Rădoi, a reușit o victorie la scor în fața Finlandei. ,,Tricolorii mici” au învins cu 4-1, toate cele patru goluri ale echipei noastre fiind marcate de Valentin Mihăilă. În urma acestui succes, România Under 21 este lider în grupă, cu 9 puncte și va juca următorul meci marți, în Irlanda de Mord.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns