România ar putea scăpa de Erling Haaland pentru meciul cu Norvegia! Vezi detalii

Foto: gsp.ro

Naționala României întâlnește Norvegia pe 11 octombrie, la Oslo, în etapa a 3-a a Ligii Națiunilor. Tricolorii ar putea scăpa de cel mai bun jucător din lotul norvegienilor, Erling Haaland, scrie gsp.ro.

În cazul în care carantina va deveni obligatorie în Germania, pentru toți fotbaliștii întorși de la echipe naționale, există posibilitatea ca atacantul Borussiei Dortmund să nu fie lăsat să plece de la club pentru meciurile naționalei Norvegiei. Anunțul a fost făcut de directorul sportiv al lui Dortmund, Michael Zorc, care consideră că e mai bine pentru echipa germană ca jucătorii să nu plece la loturile naționele, dacă situația o va impune.

,,Văzând ultimele informații, nu cred că următoarea pauză pentru meciurile echipelor naționale va fi o problemă. Situația privind zonele de risc nu se va schimba de la 1 octombrie, cel puțin asta am auzit miercuri. Dacă lucrurile rămân așa, putem ieși din carantină după un test negativ de COVID-19.

Dar, dacă nu va mai fi cazul, iar jucătorii vor fi nevoiți să intre în carantină pentru cinci zile sau mai mult, vor rata antrenamentele și poate chiar un meci, așa că nu le vom permite să meargă la echipele naționale”, a declarat Michael Zorc, pentru L’Equipe.

Erling Haaland a marcat deja 3 goluri pentru echipa Norvegiei în aceast sezon de Liga Națiunilor și pare să fie cel mai in formă jucător al adversarilor noștri de pe 11 octombrie.