Robert Negoiţă pregăteşte o nouă reorganizare la Primăria Sectorului 3

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a anunțat că pregăteşte o nouă reorganizare a administraţiei locale pe care o conduce.

“Implementarea soluţiilor tehnice moderne – digitalizare, dacă discutăm de componenta de birouri, dotarea cu utilaje şi folosirea lor, dacă vorbim de activităţile în teren; implicit reducerea numărului de posturi, deci a angajaţilor, acolo unde nu se mai justifică păstrarea tuturor. În tandem, desigur, cu o remunerare corectă, conform performanţelor – nu nesimţită – a specialiştilor de care este nevoie. Aşa văd eu, în câţiva paşi simpli, eficientizarea activităţii instituţiilor. Şi nu doar îmi exprim aceste opinii, le şi aplicăm. Probabil vă amintiţi că la Primăria Sectorului 3 am trecut deja prin mai multe reorganizări. Şi tocmai pregătim o alta. De ce? Fiindcă activităţile oricărei structuri au o dinamică, se produc schimbări, apare un progres şi, evident, trebuie să ţinem pasul”, a scris Robert Negoiţă, pe pagina sa de Facebook.

Primarul a ținut să specifice că, deși la Primăria Sectorului 3 s-au făcut reorganizări,  s-au creat şi locuri de muncă, odată cu internalizarea anumitor activităţi.

“Şi, da, chiar am făcut angajări şi facem. Subliniez, însă: acolo unde este nevoie de personal pentru a ne face treaba”, a precizat Negoiţă.