Revoltător! Tramvaiul 41 nu va circula în weekend

STB a anunțat că tramvaiul 41 nu va circula în zilele de sâmbătă și duminică până la sfârșitul lunii septembrie. În restul zilelor, tramvaiul 41 va circula până la ora 23:00. Foto: a1.ro

După ce mai bine de trei luni a fost oprită circulația tramvaiului 41 pentru lucrările la Podul Grant, STB anunță că acesta va fi din nou suspendat în zilele de weekend din luna septembrie. Potrivit Agerpres, se lucrează la definitivarea lucrărilor la suprastructura podului peste Şoseaua Virtuţii, în zona aflată deasupra traseului liniei tramvaiului.

“Constructorul acestui proiect trebuie să asigure, în continuare, condiţiile de lucru în siguranţă şi fără riscuri. Prin urmare, se impune suspendarea circulaţiei tramvaielor din această linie, în următoarele trei săptămâni, în zilele de weekend”, se menţionează într-un comunicat.

Totodată, de luni până vineri, până la sfârşitul lunii septembrie 2019, tramvaiele liniei 41 vor circula doar până la ora 23:00.

Pentru a asigura o capacitate de transport sporită în această zonă, STB SA va suplimenta cu un număr de 20 de autobuze parcul liniilor navetă deja existente, respectiv 641 şi 642. În plus vor mai fi suplimentate şi liniile de tramvai 47, 1 şi 10, din raza traseului liniei 41, cu un număr de 19 vagoane.