Revoltător! O firmă deversează ulei direct pe o stradă din Mogoșoaia

Firma SC Stoehr Mineral @ Vegetal Oil SRL din Mogoșoaia aruncă resturile de ulei în plină stradă. Foto: mogosoaia.online

Incredibil, dar adevărat! O firmă din Mogoșoaia a devenit un adevărat pericol pentru mediu. Este vorba despre centrul de colectare al uleiurilor, SC Stoehr Mineral @ Vegetal Oil SRL. Angajații firmei spală recipientele în care țin uleiul, iar mizeria curge efectiv în exteriorul curții. Și asta pentru că nu există niciun loc amenajat în care să se scurgă uleiul, potrivit mogosoaia.online.

Mai mult, în urma unor cercetări s-a descoperit că firma în cauză activează în prezent fără autorizație de funcționare. Primăria a informat Garda de Mediu despre această situație, iar firma a primit mai multe amenzi. Cu toate acestea, conducerea companiei nu a investit în tehnologizare, iar lucrurile au rămas neschimbate.  Strada Ariei din Mogoșoaia este plină de ulei.

Locuitorii au făcut mai multe sesizări către Primăria Mogoșoaia. Nu au altceva de făcut decât să aștepte ca autoritățile locale să rezolve problema.