Restricții de trafic pe Autostrada Soarelui! Vezi care este cauza

CNAIR a anunțat că din această dimineață sunt restricții de trafic pe Autostrada Soarelui, pentru că șase kilometri intră în reparații. Foto: news.ro

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că în această dimineață a început să închida sensul de mers spre Constanta al Autostrazii Soarelui, pe o distanță de 6 kilometri, pentru reparatii.

,,Astăzi, 16.09.2019, reprezentanții DRDP București au început montarea semnalizării rutiere în vederea demarării lucrarilor de reparații pe calea 1 a Autostrazii Soarelui (A2), București-Constanța (km 21- km 27)”, se precizează într-un comunicat remis de CNAIR redactiei Ziare.com. Iar în zona în care se va lucra, adică între kilometri 21-27 ai Autostrăzii Soarelui, se va limita viteza de circulație la 60 km/h.

Reparațiile pe Autostrada Soarelui au început după problemele care apar în fiecare vară pe segmentul București-Fundulea. Problemele există după ce, din cauza căldurii, plăcile din beton din care este făcută calea de rulare se dilată și sar din locurile lor, creând denivelări periculoase.