Record pentru formația Qeen! Videoclip cu peste un miliard de vizualizări pe Youtube

Peste un miliard de vizualizări pe Youtube! Este cifra incredibilă pe care a înregistrat-o videoclipul”Bohemian Rhapsody” al formaţiei Queen! Vorbim despre un record, pentru că videoclipul amintit este primul care reușește o astfel de performanță, potrivit Variety.

Pentru a marca acest record, cei doi membri ai trupei rămaşi în viaţă, Brian May şi Roger Taylor, au semnat un acord cu Universal Music şi YouTube/Google pentru a împrospăta melodia, care are 44 de ani, și videoclipul.

Una dintre noutăţi este o versiune digitală a videoclipului original, care a fost lansat la “Top of the Pops” din Anglia, în noiembrie 1975.

Pe lângă acea versiune, vor mai fi trei videoclipuri create de fani pentru trei melodii diferite ale formaţiei Queen, care vor fi alcătuite din imaginile transmise pe site-ul YouAreTheChampions.com.

“Suntem onoraţi că “Bohemian Rhapsody” tocmai a atins un miliard de vizualizări pe YouTube. Vrem să vă mulţumim tuturor şi să celebrăm acest lucru împreună cu uimitorii noştri fani din toată lumea prin crearea a trei noi videoclipuri ale cântecelor noastre, toate împreună cu voi!”, au spus Brian May şi Roger Taylor.