Răzvan Marin, criticat dur de un jurnalist olandez

Răzvan Marin are probleme la Ajax, unde este mai mult rezervă. Foto: digisport.ro

Răzvan Marin nu a jucat nici în meciul Chelsea-Ajax, scor 4-4, din grupele Ligii Campionilor. Fotbalistul român a rămas pe banca de rezerve pe toată durata partidei. După problemele pe care le are la Ajax în ultimul timp, Răzvan Marin și-a atras criticile jurnaliștilor olandezi care consideră transferul său ca fiind unul ratat, scrie telekomsport.ro.

,,Da, îţi este dor de un Frenkie de Jong, care întotdeauna joacă cu zâmbetul pe buze, la propriu şi la figurat. Veltman se descurcă bine și acum, dar nu este ca De Ligt. Altfel, ar fi plecat la Juventus la 19 ani. Echipa a crescut anul trecut, bazându-se pe jucători din propria academie. Acum, au investit enorm, ceea ce uneori funcţionează, alteori nu. Uită-te la Răzvan Marin. S-a spus deja că au fost irosite 12 milioane de euro cu el”, a comentat Willem Vissers, ziaristul volkskrant.nl care a însoţit-o pe Ajax la Londra pentru meciul cu Chelsea.

Răzvan Marin se află la al cincilea meci consecutiv ca rezervă la Ajax. În ultima partidă de campionat, pe care echipa olandeză a disputat-o în deplasare la Zwolle, Marin a jucat doar 19 minute.