Răzvan Marin, aproape să plece de la Ajax! Vezi ce echipă îl dorește

Foto: digisport.ro

Răzvan Marin este la un pas să plece de la Ajax Amsterdam în această iarnă. Fotbalistul român nu s-a adaptat la echipa olandeză unde în ultimul timp a fost mai mult rezervă. Acum, liderul campionatului din Belgia, Club Brugge, participantă în această ediție de Liga Campionilor, vrea să-l împrumute pe Marin până în vară, cu opțiune de transfer definitiv la finalul sezonului, scrie gsp.ro.

De fapt, șefii lui Brugge și-au adus aminte de prestațiile bune pe care fotbalistul român le-a avut la Standard Liege, care i-au și adus transferul la Ajax. ,,Club Brugge nu a uitat calitățile fotbalistului. Românul a fost liderul lui Standard, el a pus capăt visului lui Bruges de a cuceri titlul primăvara trecută”, au scris jurnaliștii din Belgia.

Răzvan Marin s-a transferat  în vara trecută de la Standard Liege la Ajax Amsterdam după ce clubul olandez a plătit 12,5 milioane de euro. Cotat acum la 12 milioane de euro de  site-ul de specialitate transfermarkt.com, fotbalistul român a jucat în 15 meciuri pentru Ajax, nereușind să marcheze vreun gol și având doar o pasă decisivă.