Răzvan Lucescu: Va fi o dramă pentru fotbalul românesc dacă Dinamo va retrograda

Foto: gsp.ro

Antrenorul echipei Al-Hilal, Răzvan Lucescu, a vorbit în cadrul emisiunii ,,Realitatea Sportivă” despre situația dificilă în care se află Dinamo, scrie realitateasportiva.net. Lucescu susține că România are nevoie de echipe de tradiție pe prima scenă a fotbalului românesc, precum Dinamo sau Rapid, pentru a ridica valoarea campionatului.

,,E foarte complicat, iar dacă Dinamo ar retrograda va fi o dramă pentru fotbalul românesc. Lumea e obișnuită cu Rapid pentru că în ultima vreme a cam ieșit din prim planul fotbalului românesc, dar se așteaptă revenirea Rapidului acolo unde trebuie să fie. Un campionat cu Rapid și Dinamo e un alt campionat.

Cu tot respectul și sper ca nimeni să nu se supere, dar să intre Turris Oltul în prima ligă sau Mioveni, iar Dinamo să fie în B și Rapidul… Dezinteresul pentru fotbalul românesc va fi total. Este adevărat că acei oameni au muncit foarte bine acolo, dar din păcate, asta e realitatea. Fotbalul românesc are nevoie de echipe de tradiție care să atragă sponsori și investiții. Trebuie să ridicăm valoarea acestui fotbal care a căzut total”a declarat Răzvan Lucescu la ,,Realitatea Sportivă”.