Rafael Nadal, mărturisire șocantă! Vezi ce a spus

Rafael Nadal a avut probleme serioase la începutul anului. Din cauza accidentărilor, el s-a gândit să nu evolueze în acest sezon. Foto: prosport.ro

Rafael Nadal a făcut o mărturisire șocantă la puțin timp după ce a câștigat trofeul la US Open. El a spus că numărul sporit al accidentărilor l-au făcut, la începutul anului, să se gândească să nu evolueze în acest sezon, scrie prosport.ro.

Nadal a început sezonul cu o operaţie efectuată la glezna dreaptă. Anterior, Nadal a avut probleme cu genunchii, picioarele şi muşchii abdominali. După ce a ajuns în finala Australian Open, Nadal a fost învins de Novak Djokovic, cu scorul de 6-3, 6-2, 6-3. Ulterior, Nadal a fost eliminat din turneele Monte Carlo Masters şi Barcelona Open. Cu toate acestea, spaniolul a revenit în formă şi a câştigat două turnee de Mare Şlem.

”A fost de neuitat, două săptămâni extrem de încărcate emoţional. Cine s-ar fi gândit, după Monte Carlo şi după Barcelona. M-am gândit serios să nu joc un sezon, pentru că atunci când ai accidentări în fiecare săptămână, nu te simţi bine. Am încercat să fac o schimbare, să trec prin suferinţă şi antrenamente şi să apreciez lucrurile mici de care am avut nevoie să lupt pentru lucrurile pe care mi le-am dorit. Am avut o echipă grozavă şi, fără încrederea lor, ar fi fost imposibil”, a declarat Rafael Nadal pentru Eurosport.