Radu Mihaiu: Taxa de habitat introdusă de vechea administraţie a fost anulată de instanţă

Radu Mihaiu, primarul ales al Sectorului 2, a declarat, ieri, că taxa de habitat care a fost introdusă de vechea administraţie a fost anulată de instanţă.

“Am câştigat procesul privind taxa de habitat. Una din cele mai nocive taxe introduse de vechea administraţie a fost anulată de către instanţă. Pentru cetăţenii sectorului 2 şi pentru bunul simţ este o victorie uriaşă. Pentru primarul sectorului 2, din punct de vedere administrativ, urmează multe nopţi nedormite. În numele cetăţenilor sectorului 2 şi al bunului simţ, vreau să felicit colegii Andrei Panaitescu, Gabriel Waspusch, Marius Pellegrini, Diana Ene, Anda Badea, Antoneta şi Ion Chiricuţă – consilier local USR Sector 2 în mandatul 2016 – 2020 pentru participarea la această acţiune în contencios. Majoritatea lor covârşitoare sunt foşti sau actuali consilieri locali”, a postat  Radu Mihaiu pe  contul său de Facebook.

Conform informațiilor oferite de acesta, lupta de doi ani a USR Sector 2 s-a dovedit corectă şi eforturile au meritat. “E clar că a venit cu adevărat timpul schimbării!”, a adăugat Radu Mihaiu.