PSD, atacuri la Iohannis și la Guvernul PNL! Vezi detalii

Foto: stirileprotv.ro

Într-un mesaj pe pagina oficială de Facebook, PSD a criticat ultimele declarații făcute de Klaus Iohannis în contextul inundațiilor din țară. Social-democrații îl acuză de neimplicare pe președintele României și susține că Guvernul PNL este depășit de situație și este incapabil să gestioneze problemele reale ale României.

,,Când e vorba de susținerea românilor loviți de inundații, Iohannis și guvernarea liberală sunt în secetă de idei. Din păcate, și de sentimente!

Când o țară este sub ape, un președinte responsabil nu stă la birou, să dea sfaturi de la televizor, ci merge la oamenii loviți de necaz să vadă cum poate să-i ajute. Iohannis și Guvernul Său nu sunt în stare nici măcar de gesturi simbolice în fața suferinței românilor.

După pandemie și economie, inundațiile arată iar că liberalii sunt depășiți total de situație, incapabili să gestioneze problemele reale ale țării sau să ia măsuri de sprijin concret pentru cei afectați.

ZERO empatie, ZERO măsuri, ZERO competență – acesta este GuvernulVID!”, se precizează în mesajul PSD de pe rețeaua de socializare.