PSD, alt atac la PNL! Vezi mesajul social-democraților

Foto: stirileprotv.ro

PSD își continuă seria de atacuri dure la adresa PNL. Într-un mesaj pe pagina oficială de Facebook a partidului, social-democrații susțin că în momentul de față asistăm la prăbușirea economică a României, iar PNL  va impune modul austerității din urmă cu 10 ani.

,,Guvernul PNL nu a știut să susțină economia, acum datele publice îi explodează în față și vrea să aplice modelul din 2010: AUSTERITATEA !

Suntem în plină prăbușire a economiei, care scade cu peste 14% în trimestrul doi. O spun chiar datele Finanțelor, pe care nu le mai pot aranja. Timp de trei luni, Cîțu și PNL n-au avut vreun plan concret. Doar au pierdut timp vital când economia avea nevoie de decizii, nu de vorbe electorale.

Acum, Orban spune că nu va mări pensiile cu 40% în septembrie și nici vorbă despre dublarea alocațiilor pentru copii. Pentru ei, vârstnici și copiii sunt iar simple cifre din tabelul contabil, pe coloana tăierilor bugetare.

Guvernul liberal își protejează afacerile și camarila, dar taie de la românii care nu pot să se apere”, precizează PSD în mesajul de pe Facebook.