PSD, alt atac la Guvernul PNL! Vezi detalii

Foto: stirileprotv.ro

Social-democraţii acuză că „nivelul de trai este următoarea victimă a incompetenţei guvernării liberale”, în condiţiile în care inflaţia creşte iar românii plătesc mai mult pentru carne, legume sau făină, potrivit news.ro.

„Românii trec din starea de alertă în starea de austeritate. Nivelul de trai este următoarea victimă a incompetenţei guvernării liberale. Inflaţia creşte neîncetat, de la o lună la alta conform datelor oficiale ale INS. Românii plătesc mai mult pentru carne, legume sau făină. La fructe avem cea mai mare scumpire faţă de începutul anului, +25,8%!”, a precizat PSD într-un mesaj pe pe pagina de Facebook.

Social-democrații mai acuză PNL că a atacat majoritatea măsurilor PSD propuse în Parlament pentru susţinerea financiară a fermierilor. „În fapt, guvernarea culege roadele propriilor prostii. Toate măsurile adoptate de PSD în Parlament pentru a susţine financiar fermierii, au fost atacate de PNL la Curtea Constituţională. Rezultatul este o recoltă slabă şi scumpirea inevitabilă a grâului, deci şi a pâinii. Iar antreprenorii chestionaţi de Institutul Naţional de Statistică prevăd majorări generale de tarife în zona alimentară. Cu PNL la putere, preţurile la mâncare ajung să le stea românilor în gât!”, a mai precizat PSD în mesajul de pe rețeaua de socializare.