Protest la Spitalul Județean Craiova! Vezi ce nemulțumiri sunt

Angajații Spitalului Județean Craiova acuză conducerea unității medicale de un management defectuos.                         Foto: realitateadecraiova.net

Angajații Spitalului Județean Craiova au organizat un protest spontan în această dimineață. Oamenii sunt nemulțumiți de situația financiară a unității medicale, scrie realitatea.net. Medicii, asistentele și infirmierii spun că în aceste condiții este imposibilă asigurarea necesarului pentru continuarea activității.

Angajații susțin că în acest moment spitalul se află într-o adevărată criză financiară, iar angajații nu mai au nici măcar toate medicamentele necesare tratării pacienților. Mai mult decât, pe tura de noapte este doar o infirmieră care trebuie să aibă grijă de zeci de bolnavi. În aceste condiții, angajații spitalului amenință cu blocarea activității, o situație gravă pentru toți pacienții care au nevoie urgent de îngrijiri medicale în Craiova.

Potrivit sindicaliştilor, oamenii acuză conducerea de un management defectuos, care a dus la imposibilitatea asigurării necesarului pentru buna desfăşurare a activitaţii. O altă problemă invocată este lipsa voucherelor de vacanță.