Programul „Cornul și laptele”, un adevărat pericol pentru elevi

Părinţii unor elevi de la trei şcoli gimnaziale şi licee din Paşcani susţin că în şcoli s-au împărţit cornuri mucegăite şi mere crude. Potrivit Mediafax, Consiliul Judeţean Iaşi anunţă controale în şcoli.

Situaţia a fost semnalată pe Facebook de mai mulţi părinţi care au publicat fotografii cu acele cornuri mucegăite. Alimentele ar fi fost distribuite pe data de 17 septembrie şi aveau termen de valabilitate până pe 18 septembrie.

Cornurile stricate au ajuns la Şcoala gimnazială Iordache Cantacuzino, la Liceul Miron Costin şi la Liceul Nicolae Iorga din Paşcani.

Reprezentanţii Liceului „Nicolae Iorga” au spus că alimentele stricate nu au ajuns şi la elevi: „Am văzut că nu sunt bune, am sunat la firmă şi le-am returnat, ne-au adus alte produse înapoi, nu le-am dat copiilor pe cele stricate”.

Programul Cornul şi laptele se desfăşoară în judeţul Iaşi în baza unui contract semnat de Consiliul Judeţean, care a făcut licitaţii pentru distribuirea în majoritatea unităţilor administrativ teritoriale din Iaşi.

Foto: Mediafax