Probleme pentru Paul McCartney! Vezi ce versuri uită și cine îl ajută

La cei 77 de ani ai săi, Paul McCartney a admis că are probleme în a reține versurile melodiilor compuse pentru The Beatles. Foto: nme.com

Muzicianul Paul McCartney a recunoscut că uneori are nevoie de colegii săi de trupă pentru a-și aminti cum să cânte vechile melodii ale formaţiei The Beatles în timpul repetiţiilor.

“Trebuie să reînvăţ totul. Am scris multe piese îngrozitoare, nu le poţi reţine pe toate. Intrăm în repetiţii şi aştept să mi se spună cum să continui”, a declarat Paul McCartney pentru The Mirror. Acesta a mai precizat că  el crede ferm că cele mai multe melodii au trecut testul vremii. A venit și cu o explicație în acest sens. “Despre unele dintre piesele vechi spui: Oh, asta-i inteligentă, nu aş fi făcut eu asta”, a mai spus muzicianul.

În ciuda faptului că acum are 77 de ani, McCartney nu a arătat niciun semn că ar fi încetinit ritmul în ultimele luni. Recent, el a scris primul musical, o adaptare a filmului clasic “It’s a Wonderful Life” pentru scenă, şi pregăteşte materiale pentru un nou album.

În plus, Paul McCartney va lansa o carte pentru copii în septembrie, intitulată “Hey, Grandude!”, care prezintă aventurile sale cu cei patru nepoţi.