Probleme în coaliția de guvernare! Claudiu Năsui critică un fost ministru PNL

Foto: facebook.com/ClaudiuNasuiUSR

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, care este din partea USR, a lansat unele critici după ce a fost la Ministerul Fondurilor Europene. Într-un mesaj pe Facebook, Năsui s-a arărat nemulțumit de activitatea lui Marcel Boloș, nimeni altul decât fostul ministru PNL al Fondurilor Europene.

,,Ieri am fost la Ministerul fondurilor europene (noul Minister al investițiilor și proiectelor europene) pentru a găsi finanțare pentru măsura 3 din ajutoarele de stat CoVid. Este a 2-a oară de când am preluat mandatul când mă duc acolo pentru asta.

Pe lângă deblocarea procesării dosarelor, prioritatea este să asigurăm finanțarea măsurilor și să respectăm cadrul european.

Măsura 3 a fost lansată fără să aibă bugetul asigurat, dar împreună cu Cristian Ghinea reparăm acest lucru căutând bani europeni zilele astea.

În bugetul pentru anul 2021 vom asigura toate fondurile necesare. De asemenea, încercăm să obținem toate avizele de la Comisia europeană pentru măsura 3, mai precis pentru grila de evaluare.

Am spus că tot ce am preluat voi duce la bun sfârșit. Fix asta voi face. Dar pe viitor, vom ajuta economia în alte moduri, mult mai eficiente”, a scris Claudiu Năsui pe Facebook.